Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (3.62 secunde)
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in anul 2015 va fi reluat programul national de fertilizare in vitro, pe noi baze, rezultate si din analiza rezultatelor programului pilot desfasurat in perioada 2011-2012, in urma caruia s-au derulat peste 1.000 de proceduri ce au avut ca rezultat nasterea a aproape 200 de copii.
Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate. ... Principalul avantaj al metodei Hypoxi este ca pana si sesiunile de exercitii scurte pot genera rezultate pozitive.
In cea mai noua locatie dedicata frumusetii si ingrijirii, poti incerca OxyGenera - un concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser cu rezultate incredibile in tratamentele anti-age si de lifting instant.
Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. ... Nu orbecai de unul singur fara sa stii foarte clar ce ai de facut sau incotro mergi, ca sa nu pierzi timp si energie inutil, fara rezultate palpabile.
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Suntem un partid conservator prin definitie - un partid cu doctrina nationala, prin definitie, inseamna a fi conservator pentru ca militezi pentru respectarea si perpetuarea traditiilor, a valorilor nationale, te bati pentru interesele nationale.
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a avertizat asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale liberalizarii contului de capital. ... Un alt risc major se refera la aprecierea monedei nationale, cu impact asupra deficitului contului curent.
Ingrasamantul a fost folosit, in premiera mondiala, in Oltenia si a avut rezultate exceptionale, recolta practic dublandu-se.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Fostii ministri ai Turismului se reunesc la Brasov In incheiere, pentru a ne demonstra cat de simpatic poate fi, ba chiar ne-a scos ochii ca ne ofera o stire "fierbinte", "o exclusivitate", Dan Matei Agathon a anuntat ca pe 25 si 26 iulie, la Brasov are loc o reuniune a fostilor ministri ai Turismului, la care, fireste, va participa si el.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
(Dana BANZEA) RAFO declarata falimentara La sfirsitul saptaminii trecute, Ministerul Finantelor a cistigat recursul de la Brasov, formulat de RAFO.
google-analytics.com